Връзката е диалог между влюбените. Защо да вкарвате в нея

...
Връзката е диалог между влюбените. Защо да вкарвате в нея
Коментари Харесай

Кои неща за вашата връзка никога не трябва да споделяте с другите

Връзката е разговор сред влюбените. Защо да вкарвате в нея някой различен? Винаги, когато разказвате за вашите взаимоотношения на някого, поемате огромен риск. Няма значение какво споделяте, това е доста рисково. Например, в случай че споделите какъв брой сте щастливи във връзката си с някой, който се усеща трагичен и уединен, това ще провокира у нещо злоба. И негативната сила, ориентирана към вас, е към този момент налице.

Ето и 4 тематики, които наложително би трябвало да пазите в загадка

Когато половата интензивност понижава

Интимният живот е това, което би трябвало да остане сред вас. Когато връзката наподобява като идилия, само че половата интензивност доста е намаляла, по-добре е да не разговаряте с никого за това. Най-лесният, само че най-ефективен метод е да говорите с колегата си за какво се е случило това.

Може би от дълго време мечтае за опити, за взаимно пътешестване до профилиран магазин или пък избира да „ почитате традициите “. Откровеният диалог ще сложи всичко по местата.

Не говорете отрицателно за колегата си пред никого

Понякога всичко просто се обърква и желаете да обвините за всичко обичания си и в случай че той се „ хване на въдицата “, това е краят. Така му насаждате, че той е неприятен и по тази причина би трябвало да се оплачете от него на някого. Ефективна тактичност, само че неприятна. Има милион способи да се отървете от отрицателните страсти. Направете нещо, което ви носи наслаждение, концентрирайте се върху достолепията на колегата си и ще забележите по какъв начин негативизмът отстъпва.

Ако сте изневерили

Изневерили сте и се обвинявате, само че в случай че желаете този факт да си остане загадка, не споделяйте с никого. Оставете детайлностите на себе си. Дори най-хубавият другар не е поръчител за сигурност. Същото важи и за останалите хора, даже за ваши близки родственици.

Когато вашият мъж има финансови проблеми

Няма потребност да се разпространявате информация по въпроса. Финансовите и интимните аспекти на живота ви би трябвало да са табу. Не забравяйте за това и връзката ви ще се развива добре.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР