Враца. Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини

...
Враца. Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение предвижда 55% увеличение на инвестициите в реконструкция на мрежата във Враца през тази година

Враца. Ръководството на ЧЕЗ организира среща с кметове на общини и техни представители от област Враца, оповестиха от пресцентъра на сдружението. Домакин на събитието бе регионалният шеф Малина Николова. Карел Крал, Регионален управител на ЧЕЗ за България, срещна представителите на общините от региона с проектите и целите на компанията. Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България показа осъществените вложения в региона през 2016 година и опциите за развиване на енергийната инфраструктура в бъдеще. По време на диалозите бяха показани съответните обекти, чието пускане следва, и до какви усъвършенствания ще докара тяхното осъществяване.
„ Благодаря за самодейността на Карел Крал – районен управител на ЧЕЗ за България и на цялото управление. Уверена съм, че компанията ще продължи да поставя старания за увеличение на вложенията в електроразпределителната мрежа на територията на област Враца и за обезпечаване на европейско качество на обслужване за жителите и бизнеса “, сподели Малина Николова, регионален шеф на област Враца.
По време на визитата си в града управлението на ЧЕЗ показа и един от плановете, част от капиталовата стратегия на сдружението в града за 2017 година, и разгласи съответните проекти на ЧЕЗ Разпределение за региона
„ През 2017 година ЧЕЗ Разпределение ще усили размера на вложените средства в реорганизация и възобновяване на мрежата в област Враца с 55% спрямо миналата година. Компанията ще вложи в района 3.1 млн. лева Реализацията на плануваните планове ще ни разреши да подобрим качеството на доставките за клиентите на ЧЕЗ в региона. Отделно ще изкупим всички уреди, за които се показват нужните документи, а за нови присъединения ще отделим към 700 хиляди лева “, сподели Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България.
„ Представям ви един от най-големите ни планове в региона през тази година - построяването на нов трафопост в промишлената зона на гр. Враца на стойност 132 хиляди лв., посредством който ще се зареждат 23 нови икономически консуматори, които ще обезпечат работни места в региона. 227 хиляди лева инвестирахме в огромна реорганизация на електропровод „ Рашов дол “, което докара до повишение на сигурността на електрозахранването на 10 села по поречието на река Искър (с. Ребърково, с.Лютиброд, с.Зверино, с.Игнатица, с.Оселна, с.Злидол, с.Елисейна, с.Очиндол, с.Габровница и с.Еленов дол). 167 хиляди лева ще вложим в рационализация и реорганизация на две мрежи ниско напрежение с обща дължина 2200 метра в гр. Враца. С реализирането на тези вложения ще се усъвършенства качеството и надеждността на електрозахранването на 150 семейства в региона сред Езиковата гимназия и Автогарата, както и на 100 семейства в региона на улиците „ Иван Ангелов “ и „ Димчо Дебелянов “, изясни Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.
Посещението на управлението на ЧЕЗ в гр. Враца е в продължение на поредност от срещи с представители на общините в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, дейна и диалогична връзка на компанията с локалните управляващи на територията, която обслужва.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР