Враца бе домакин на четвъртото издание на Младежкия спортен панаир

...
Враца бе домакин на четвъртото издание на Младежкия спортен панаир
Коментари Харесай

Спортен панаир във Враца донесе положителни емоции за десетки деца и младежи

Враца бе хазаин на четвъртото издание на Младежкия състезателен панаир Път към здравето, проведен от асоциация "Докосни дъгата " и ММС.

Много спортни страсти, музика, въодушевление, усмивки и развлечение превзеха терена на стадион "Христо Ботев ", както и намиращите се до него зали по волейбол и лека атлетика.

В проявата, акцентираща върху здравословния метод на живот, здравословното хранене и физическата интензивност, се включиха локални клубове по футбол, баскетбол, волейбол, битка, бокс, кикбокс, тенис на маса, лека атлетика, колоездене и други Всички те с голям възторг демонстрираха уменията си и образно демонстрираха изгодите от спортуването и физическата интензивност.

Спортният празник във Враца бе придружен от концерт на известните музикални звезди Валентина Александрова, Торино и Пашата, които заредиха с позитивни страсти десетките деца и младежи, а по-късно спортуваха дружно с тях и организираха диалози за вярното хранене.

Сред формалните посетители на събитието бяха кметът на Враца Калин Каменов, зам.кметът Александър Владимиров, специалистът към ММС за Северозапада Мария Георгиева и олимпийската медалистка по битка Елица Янкова.

Кметът Каменов поздрави уредниците за прелестната самодейност, означи какъв брой значимо за здравето е да се спортува и изрази вяра да вижда от ден на ден младежи в спортните зали.

Младежкият състезателен панаир "Път към здравето " е част от дейностите по плана "Младите хора – Бъдещето на България – виновни и дейни " на Асоциация "Докосни дъгата " и Министерството на младежта и спорта по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2021 година /договор № 25-00-1/11.03.2021 година, план № НПИМД-Н2-Т4-082/2021/, който има за цел да сплоти известни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в разнообразни начинания, акцентиращи върху здравословен метод на живот, здравословно хранене и физическа интензивност.

Домакин на идващото му издание ще бъде град Плевен на 23 май.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР