Вратите на Холивуд са постоянно отворени – някои си тръгват,

...
Вратите на Холивуд са постоянно отворени – някои си тръгват,
Коментари Харесай

Какво работят звездите, отказали се от Холивуд?

Вратите на Холивуд са непрекъснато отворени – някои си потеглят, а на тяхно място незабавно идват нови звезди. Днес обаче ще обърнем внимание на първата категория – звездите, които са напуснали света на известните. Те са се посветили на по-обикновен живот и, несъмнено, напълно естествени специалности. Ето с какво се занимават част от „ някогашните ” звезди.

Камерън Диас
Тези известни многодетни майки имат супер тела (СНИМКИ)
Много хора считат, че след раждане тялото на дамата фрапантно се трансформира и тя безплатно губи хубавата си фигура. За страдание, на ня...
Прочети повече
Камерън Диас имаше много сполучлива актьорска кариера, появявайки се във филми като „ Маската ”, „ Ангелите на Чарли ”, „ Шрек ” и доста други. През 2017 година тя разгласи, че се отдръпва от актьорството и сътвори компания за органично вино, наречена Avaline.

Чък Норис

Чък Норис бе прочут артист и екшън звезда, а също и интернет сензация. Към днешна дата той се е посветил на фондация, наречена Kickstart Kids, която преподава на учениците полезности за създаване на темперамент посредством карате.

Франки Мюниц
Няма да повярвате по какъв начин са изглеждали тези 17 звезди преди (СНИМКИ)
Промените са естествени и даже нужни за хората от шоубизнеса, които постоянно търсят нещо ново. Но от време на време трансформациите, през които...
Прочети повече
Франки Мюниц беше във всеки един известен тийн филм при започване на 2000-те, като „ Big Fat Liar ”, само че най-добре го познаваме от телевизионния сериал Malcolm in the Middle. Очевидно актьорската кариера не е била неговото самопризнание и той стартира да свири на барабани в група на име Kingsfoil. Към днешна дата той се състезава с коли за Jensen Motorsport.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР