Вратарят на Удинезе Хуан Мусо коментира слуховете за свое преминаване

...
Вратарят на Удинезе Хуан Мусо коментира слуховете за свое преминаване
Коментари Харесай

Вратарят на Удинезе: Слуховете за мой трансфер в Интер са приятни и мотивиращи

Вратарят на Удинезе Хуан Мусо разяснява слуховете за свое прекосяване в Интер, както и някогашния си съотборник в аржентинския Расинг Лаутаро Мартинес, който в този момент играе точно за " нерадзурите ".

Бих желал да играя още веднъж с Лаутаро Мартинес, както и с други играчи, с които съм бил съотборник. Той е един от най-хубавите нападатели в света. Познавам го добре, войник е. Казват, че може да отиде в Барселона. Това ще зависи от доста неща, само че би трябвало да поставяш под подозрение всичко. Хубаво е да чувам слуховете за мой трансфер в Интер. Да знам, че толкоз огромен тим се интересува от мен много ме стимулира да давам повече от себе си, само че в този момент съм 100% фокусиран върху Удинезе. Заради тях получих първата си повиквателна за националния тим на Аржентина.

Udinese Goalkeeper Musso: “It’s Nice To Be Linked With Inter, I Won’t Rule Anything Out” https://t.co/pt7UnBSeur #FCIM #ForzaInter #InterFans pic.twitter.com/jaWli66i1G
— SempreInter.com (@SempreIntercom) March 30, 2020 Нещата стават, когато е отворен трансферният пазар, само че е обикновено да има диалози сред ръководителите и отвън него, като някои от тях питат за информация към цените на футоблистите. Това става доста постоянно, като може да е по този начин и в моя случай. Нищо няма да отпиша. Знам, че имах два положителни сезона. Не съм човек, който се тревожи и по тази причина тези клюки няма да ме разсеят ", разяснява Мусо пред Olé.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР