Вратарят на ЦСКА Густаво Бусто говори пред медиите след тежкото

...
Вратарят на ЦСКА Густаво Бусто говори пред медиите след тежкото
Коментари Харесай

Бусато: Обещавам, че ще обърнем нещата, целта е да станем шампиони

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусто приказва пред медиите след тежкото проваляне с 0:4 от Сепси. Така с общ резултат от 0:6 „ алените “ напуснаха Лигата на конференциите.

„ Трудно е да намерим думи сега, знаем че ЦСКА е огромен тим, почитан в Европа, освен в България. Аз съм сигурен, че моята горест е същата, както и на нашите почитатели. Последните три години постигнахме огромни триумфи, тази година сбъркахме рано-рано “, показа той след срещата.

„ Имахме диалози с президента на клуба. Той ни се скара доста. Каза ни, че това не е тимът, който желае. Той желае тим, който да радва почитателите. И той както всички останали очакваше огромен мач от нас през днешния ден. Трябва да признаем, че Сепси бе по-добрият тим и вярно се класираха “, разкри Бусато.

„ Както споделих преди, аз ще се раздам на 2000%. Сбъркал съм, сбъркал съм, само че аз дава обещание, че ще веселя почитателите. Това е футболът и най-големите вратари позволяват неточности. Аз сигурно не съм го желал. Ще се раздам, с цел да реализираме нашите цели. Целта ни е да станем първенци, единствено това ни остана в този момент. Имаме нов треньор с доста нови хрумвания. Със сигурност ще наложи неговите хрумвания и ние ще реализираме огромни триумфи “, добави вратарят.

„ Той е треньор с доста офанзивна система, скоро ЦСКА ще бъде на равнището, което би трябвало и ще зарадва почитателите. ЦСКА не заслужава това, през което минахме през днешния ден. С доста старание и работа ще излезем от тази обстановка. Нашите почитатели би трябвало да имат вяра. Не с думи, а с победи ще ги радваме и ще възстановим това доверие с игра и победи “, сподели още той.

„ Наистина бяхме доста покрай това да станем първенци, купата беше в нашите ръце, само че това е минало към този момент. Имаме нов сезон и тази опция не би трябвало да ни избяга още веднъж. Трудно е, да кажем, че нямахме време да се подготвим. Само мога да кажа, че всички ще бъдем дружно и ще работим. Това което през днешния ден видяхте на този мач, това не е ЦСКА. Обещавам, че ще обърнем нещата “, показа още Густаво Бусато.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР