Вратарят на Спартак (Търнава) Доминик Такач беше разочарован след драматичната

...
Вратарят на Спартак (Търнава) Доминик Такач беше разочарован след драматичната
Коментари Харесай

Доминик Такач: Заслужавахме повече от мача с Лудогорец

Вратарят на Спартак (Търнава) Доминик Такач беше отчаян след трагичната домакинска загуба от Лудогорец с 1:2 в предпоследния пети кръг в група " Н " на Лигата на конференциите на УЕФА.

Такач избави дузпа на Оливие Вердон в 86-ата минута при 1:1, само че секунди преди края на добавеното време не се намеси изключително добре след слаб удар на Матиас Тисера, въпреки и от близко, което разреши на Тисера да направи добавка и да донесе успеха на разградчани.   

" След като изравнихме се нуждаехме от още един гол, може би по тази причина и рискувахме повече и не бяхме толкоз постоянни. При победния им гол се получи центриране от крайната линия и техния нападател засече топката към вратата. За страдание не съумях да я уловя, а по-късно към този момент нямаше късмет да спася. Смятам, че заслужавахме повече, изключително поради представянето ни през второто полувреме. Съжалявам ", съобщи стражът на словаците.

Ерик Даниел, който изравни за 1:1 в 78-ата минута с удар от 25 метра, също изрази страдание, изключително поради почитателите на тима.

" Успях да вкарам прекрасен гол и бях воин, само че единствено за няколко минути. Тъжно е, изключително поради почитателите ни, тъй като не успяхме да реализираме по-добър резултат в последния ни домашен мач в шампионата през този сезон. Лудогорец разполага с повече качество, само че и ние имахме обстановки да създадем 2:1 и това тотално щеше да промени нещата, тъй като на тях им беше нужна единствено победа. За страдание във футбола от време на време се получава по този начин. Имахме неприятен шанс в края и загубихме ", сподели Даниел.      

Бранителят Мартин Микович също пое виновност за победния гол на българския отличник. 

" Бяхме напълно покрай точката, само че не успяхме. Такач избави дузпа, извади и още няколко чисти положения, само че в края при ситуацията за победния им гол и аз не се оправих добре. Последните 15 минути футбол в мача бяха това, което хората желаят да виждат ", разяснява бранителят Мартин Микович.   
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР