Вратарят на Славия Светослав Вуцов категорично отрече, че е обиждал

...
Вратарят на Славия Светослав Вуцов категорично отрече, че е обиждал
Коментари Харесай

Светослав Вуцов: Казах му само "симулант". Против расизма съм

Вратарят на " Славия " Светослав Вуцов изрично отхвърли, че е обиждал на расистка основа футболиста на " Етър " Гаетан Миси Мезу.

Ганаецът употребява обществените мрежи, с цел да съобщи след мача, че противниковият пазач го е нарекъл " маймуна ". Според Вуцов, единствената дума която е употребявал по адрес на Мезу е " преструван " поради опит да си изкара дузпа.

" За мен това са цялостни измислици. Единственото нещо, което му споделих, е " преструван ". Той ми сподели доста други неща на британски, които ги разбрах, и на френски, които не разбрах. Единственото, което се вижда след мача е, че той идва и ме прегръща и си стискаме ръцете, пък след това излиза с обвинявания в обществените мрежи. Защо не излязоха някъде другаде? ", сподели синът на треньора Велислав Вуцов пред bTV.

Снимка: Lap.bg

Младият вратар разяснява, че след мача футболистът на " Етър " е траял да приказва на френски.

" Той ми говореше на френски, което аз нищо не разбирах, споделих му " ОК ". Когато стартира да ми размахва пръст, той си уточни ухото и очите и ми сподели " Виждам те ". Не знам какво желае да види в мен ", описа Вуцов.

Снимка: Lap.bg

Той отхвърли да проучва за какво се е стигнало до обвиняванията от страна на Мезу.

" Не мога да кажа за какво се стига до такива обвинявания. Не желая да приказвам празни приказки, тъй като е недоказуемо - става моята дума против неговата дума. Не желая да приказвам празни приказки. Аз съм твърдо срещу расизма ", съобщи 18-годишният вратар.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР