Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа почти сигурно ще пропусне

...
Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа почти сигурно ще пропусне
Коментари Харесай

Реал почти сигурно и без Куртоа на Световното клубно

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа съвсем несъмнено ще пропусне Световното клубно състезание, оповестява вестник “Марка ”. Белгийският пазач получи контузия в слабините по време на загрявката за дуела против Майорка през вчерашния ден, който бе изгубен от “лос бланкос ” с минималното 1:0. Куртоа ще премине през ядрено-магнитен резонанс тази заран, само че време съвсем няма, защото през днешния ден следобяд мадридчани ще се качат на самолета за Рабат, където в сряда би трябвало да излязат в полуфинала против Ал Ахли. 
 Реал Мадрид загуби в един от най-слабите си дуели Реал Мадрид загуби в един от най-слабите си дуели
Притесненията в лагера на Реал Мадрид са свързани по-скоро с възможното съществуване на скъсване, което би сложило вратарят под въпрос и за първия конфликт от осминафиналите в Шампионската лига против Реал Мадрид. Това е поредна неприятна вест за Карло Анчелоти, които единствено в границите на няколко дни загуби още Карим Бензема и Едер Милитао, които също са с контузия.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР