Вратарят на Реал (Мадрид) - Кейлор Навас разкри, че тайната

...
Вратарят на Реал (Мадрид) - Кейлор Навас разкри, че тайната
Коментари Харесай

Кейлор Навас: Реал никога не подценява своите съперници

Вратарят на Реал (Мадрид) - Кейлор Навас разкри, че тайната на триумфа на испанския гранд се дължи на това, че " кралете " в никакъв случай не подценяват своите противници. Снощи " белия балет " разруши Ювентус с 3:0 в първи четвъртфинален дуел от Шампионската лига.

" Много сме щастливи. Постигнахме отличен резултат против доста мощен противник, само че дано да останем крепко стъпили на земята, защото точно този метод ни оказа помощ да стигнем дотук " съобщи футболистът, който пред първото полувреме се регистрира с чудесно избавяне против Гонсало Игуаин.

" Противникът няма да се откаже и ще опита да отговори на реванша. Ние обаче в никакъв случай не подценяваме другите тимове и не считаме, че сме по-добри от тях. Просто имаме вяра в своите качества и точно това ни носи и позитивните резултати " добави той.

" Предстои ни втори мач, в който човек в никакъв случай не знае какво може да се случи. Преднината е добра, само че би трябвало да се оправим на равнище и на реванша, с цел да се класираме " сподели още Кейлор, който естествено разяснява и изумителното осъществяване на Роналдо.

" Това бе необикновен гол. Топката бе зад Кристиано и той нямаше по какъв начин да я отиграе по различен метод. Той обаче отскочи фантастично и стреля по този начин, че вратарят да няма късмет. Целият стадион го приветства напълно справедливо ".

 Роналдо се трогна от италианските овации
Роналдо се трогна от италианските овации

" Това, което направихте за мен, е незабравимо "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР