Вратарят на националния отбор на България и Лудогорец - Пламен

...
Вратарят на националния отбор на България и Лудогорец - Пламен
Коментари Харесай

Пламен Илиев: Не разбрах как скъсах менискус, играем ли добре, няма да имаме проблем

Вратарят на националния тим на България и Лудогорец - Пламен Илиев, даде изявление за Sportal.bg, в което изясни по какъв начин се е стигнало до травмата, която получи по време на подготовка на “трикольорите”. Стражът скъса менискус и отпадна за мачовете с Черна гора и Косово.

Илиев показа още, че Лудогорец го чакат тежки мачове в плейофите от Първа лига и Купата на България против Берое и ЦСКА-София, само че е сигурен, че в случай че тимът покаже същинското си лице, няма да има проблем да завоюва.

- Пламене, здравей! Как мина интервенцията?

- Всичко мина сполучливо. Претърпях интервенция на менискуса. В момента се възвръщам.

- Как върви възобновяване? Подлагаш ли се на някакви специфични извършения?

- Възстановяването върви по проект. Оставил съм се в ръцете на хората от Лудогорец, които са наясно какво би трябвало да върша. Тренирам във фитнеса и се надявам колкото се може по-бързо да се върна на терена.

- Каква е първичната прогноза? Кога ще те забележим на вратата на Лудогорец?

- Не мога да кажа съответна дата, защото възобновяване при всеки футболист върви строго самостоятелно. Всички в Лудогорец ми оказват помощ и работим крепко да се върна в най-кратки периоди.

- Така и не стана ясно по какъв начин тъкмо скъса менискус…

- Честно да ви кажа и аз не разбрах сигурно по какъв начин и по кое време се стигна до тази контузия. Проведох една подготовка с националния тим, мисля, че тогава съм увредил менискуса. На идващия ден отново упражнявах, само че вечернта коляното ми се наду. С доктора отидохме да създадем ядрено-магнитен резонанс и стана ясно, че имам разкъсан менискус. Така се стигна до интервенцията.  Лудогорец показа Адриан Попа, Пламен Илиев и Здравко Здравков @@@

- Успя ли да гледаш мачовете на България с Черна гора и Косово? Как се показа съгласно теб тимът?

- Гледах и двата мача, само че не съм аз индивидът, който да разяснява играта на националния тим. Имах огромно предпочитание да оказа помощ, само че за жалост поради травмата нямах тази опция.

- На Лудогорец му предстоят значими мачове с Берое и ЦСКА-София за състезание и купата на България. Какво да чакаме?

- Лесни мачове в плейофите и от този стадий в шампионата за купата на България, няма. Мачовете против Берое и ЦСКА ще бъдат тежки. Сигурен съм, че в случай че покажем същинските си благоприятни условия, няма да имаме проблеми и ще спечелим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР