Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов говори за предаването на “Събуди

...
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов говори за предаването на “Събуди
Коментари Харесай

Влади Стоянов: Ще играя футбол още 12 години и ще подобря рекорда на Гошо Петков

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов приказва за предаването на “Събуди се “. Стражът на разградчани приказва за възприятието да се завърнеш към футбола, ковид и задачите, които си е сложил. Стражът даже се пошегува, че се усеща толкоз добре още веднъж на терена, че има намерение да усъвършенства върха на Георги Петков.

" Вече сме в наши води. Още от дребен, всеки ден си на стадиона и по-дълга пауза не сме имали. Нарушава ти се всичко. Но обстановката беше за целия свят. Знам какво е да си затоворен поради травмата и възобновяване, което прекарах. Може би на другите момчета им е било по-трудно “, съобщи Стоянов.

" За мен беше добре тази пауза. Не сме прекарвали толкоз доста време при фамилията си. Първият път, когато се класирахме в групите на Шампионската лига - от септември до октомври съм спал единствено четири пъти у дома. Във футбола най-вече лишаваш фамилията си “, добави още той.

" За травмата? Над нещата съм. Нищо не зависеше от мен. Три години беше вървене по тъгите. Важното е да съм здрав. Едно заразяване с ковид, нямаше да ми се отрази, тъй като с тези бактерии и съпътстващи болести. Имаше огромна заплаха да ми ампутират крайници, само че аз им споделих, че ще играя още веднъж футбол. Така и стана. Дъщерята на лекаря, който ме оперира ме поздрави и беше доста щастлива за мен. Ако човек гледа отрицателно ще си намерения, че е проклинание това прекъсване на футбоал. Да се надявам, че оттук насетне ще предстоят хубави неща “, съобщи Стоянов.

" От дълги години играя с хора от разнообразни народи. Никога не съм правил разлики. Когато отидох да играя в чужбина месец и половина съм живял с едно момче от Сенегал. Много добре се разбирахме с него “, добави вратаря.

" Контузията и възобновяване ме трансформираха, а не пандемията. Привърженик съм на опозиционерите на ковид. На конспирациите. Оцених по-малките неща в живота. Колкото и да си земен, когато имаш огромни триумфи започваш да се главозамайваш. Най-голямото благосъстояние е фамилията ти да е крепко. “

„ Смятам, че ще има огромни промени от финансова позиция в света. Много хора са без работа и със усложнения. Дано по-бързо да се излезе от тази рецесия, която се задава.

Играя от обич към футбола, а не за пари и да си взема скъпа кола. Мисля да подобря върха на Георги Петков. Имам още 12 години да играя (смее се). Когато човек е положителен, притегля такава сила и нещата му се получават “, съобщи Стоянов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР