Вратарят на Лудогорец Серджио Падт заяви, че всички са концентрирани

...
Вратарят на Лудогорец Серджио Падт заяви, че всички са концентрирани
Коментари Харесай

Вратарят на Лудогорец Серджио Падт преди мача с ХИК: Готови сме да направим голямата крачка

Вратарят на Лудогорец Серджио Падт съобщи, че всички са съсредоточени за победа над ХИК (Хелзинки) в утрешния мач от Лига Европа. Двубоят на стадион " Лудогорец Арена " е от 22.00 часа, а основен арбитър е Кристо Тохвер (Естония). В първия мач ХИК и Лудогорец приключиха 1:1. Бетис води в класирането в групата с 9 точки от три мача, следва Лудогорец с 4, Рома има 3, а ХИК са единствено с 1 точка.

" Да, всички сме подготвени да създадем огромната крачка. Мисля, че всички са добре и душевен, и физически за огромната борба. ХИК (Хелзинки) са добър тим и това е повода да са в Лига Европа. Много положителни тимове има в този шампионат. И ние ги видяхме в първия мач. Утре ще бъде същото, тъй че би трябвало да сме готови. Имахме досега една възстановителна подготовка, през днешния ден отново ще създадем занятие, ориентирано особено за срещата на следващия ден. Осъзнаваме какъв брой е значим въпросния дуел, с цел да стигнем до пролетните мачове ", сподели нидерландският вратар на българския отбор.

Попитан по какъв начин би коментирал думите на Жозе Моуриньо, че Рома и Лудогорец ще спорят за 2-ото място в група С на шампионата, Падт отговори: " Това за мен е огромен комплимент от огромен треньор. И ние се опитваме да бъдем конкурентен тим, да се противопоставяме на огромните. Това е нашата концепция. "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР