Вратарят на Ливърпул Алисон заяви, че му допада стила на

...
Вратарят на Ливърпул Алисон заяви, че му допада стила на
Коментари Харесай

Алисон: Паснах страхотно на стила на Ливърпул

Вратарят на Ливърпул Алисон съобщи, че му подхожда стила на игра, който новият му отбор Ливърпул практикува. Както е известно, стражът записа три следващи “сухи” мрежи в първите си три публични мача за “мърсисайдци”.

“Паснах съвършено на отбора и стила му на игра. Ливърпул харесва вратарят да взе участие в атакуващата фаза и в построяването на играта откъм гърба. Това ми дава огромна убеденост да играя с крайници и би трябвало да съм фокусиран за 90 минути. Има същите характерности като Бразилия. В Рома се пробвах да оказвам помощ при построяването на играта, само че стилът беше малко по-различен от това, което вършим в Ливърпул”, разяснява вратарят пред ESPN.
Alisson, speaking to ESPN Brasil, says: " I take risks. Fans with heart problems have to be careful! " #LFC https://t.co/jKaKunkIwV
— Glenn Price (@GlennPrice94) August 30, 2018 “Клоп е човек, който дава 100% от себе си в това, което прави. Разговорът с него беше едно от нещата, които ми дадоха повече успокоение. Той сподели своя интерес към мен, а освен клубът. Беше дълго изявление, макар ужасяващия ми британски език, само че се разбирахме добре. Той ми сподели за това по какъв начин работи, по какъв начин ще пасна на тима и по какъв начин мога да се развия личностно тук. Разказа ми малко и за плана, който е с настройката на победител”, разяснява наставника си бразилецът.

“Сега, когато съм вътре, ми е ясно, че всичко, което той ми сподели, е действителност. Това е клуб, който се отнася към теб като със семейство, даже почитателите. Те са доста приветливи, известни са с това по целия свят. Това е доста огромен клуб”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР