Вратарят на Левски Николай Михайлов сподели, че има голямо желание

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов сподели, че има голямо желание
Коментари Харесай

Николай Михайлов има желание да остане на Герена

Вратарят на Левски Николай Михайлов показа, че има огромно предпочитание да възобнови контракта си със " сините ". Настоящият му изтича в края на сезона, като до този миг няма индикации за договаряния сред двете страни.
 Ники Михайлов и Ивайло Чочев се завръщат в националния тим
Стражът се нае и да предвижда идното огромно дерби с ЦСКА. Ето какво показа той пред " Диема ":

" Доволен съм от завръщането си на " Герена ". Подобрявам си формата, върнах си мястото в националния тим. Всичко, което си бях подредил в главата, се случва. Пожелавам си да съм здрав. През лятото ще има доста промени в тима. Трябва да приказвам дали влизам в проектите на клуба отсега нататък. Бих се радвал да остана, само че това не е едностранен въпрос и развой. От януари работя с нови мениджъри, те контактуват с други клубове. Казал съм им, че не ме интересува нищо до 31 май. Левски е с преимущество при договарянията ", съобщи Михайлов.

Той предвижда и резултата от идното дерби с ЦСКА.

" Победа с 1:0 за Левски. За мен е значимо да играем добре и да запазя мрежата си суха. Чака ни сложен мач. Съперникът играе и за купата и при него сигурно ще има промени. Трябва да ги разучим добре и да победим. Яд ме е доста, че не успяхме в предходния кръг против Лудогорец. Започнахме добре, не са ни надиграли тотално. Мисля, че се противопоставихме. Имахме и шансове да вкараме, само че ни липсваха завършващите удари. Трябваше да ги сложим под по-голямо напрежение. Бяхме много по-добре в този мач, в сравнение с " Герена ", сподели още националът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР