Вратарят на изрази радостта си от победата на своя тим

...
Вратарят на изрази радостта си от победата на своя тим
Коментари Харесай

Гошо Петков: Не знам каква беше тази агресия, важното е, че днес победихме

Вратарят на изрази насладата си от успеха на своя отбор над в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. " Белите " се постановиха с минималното 1:0 на стадион " Славия " в Овча Купел.

" Най-важното е, че момчетата си повярваха. Не може по този метод, не, че играем неприятно, само че в последните секунди в последно време губим. Важното е, че през днешния ден победихме Левски и се раздадохме против тях. Така се подредиха нещата, че това трето място, което спечелихме, имахме и малко отмора и бяхме в еуфория. Неприятно, че и господин Загорчич си потегли, насъбраха се 1-2 загуби и се свихме може би малко и не показахме играта, която би трябвало.

За нас ни чака една доста тежка година, тъй като има и нови футболисти и по-млади идват. Ще ни е тежко, само че няма да се предаваме. При гола просто видях, че отбраната на Левски е дръпната на центъра. Бях сигурен, че в случай че центрирам добре, ще изведа някого.

Кабов можеше да вкара и два гола още, само че ми стана неприятно, че едно момче, което се връща при нас и го овикват, и го удрят. Не знам каква е тази завист, видял е вероятност при нас и желае да се развива. Свикнал съм на тия неща аз, виждам да не им обръщам внимание.

Аз съм споделил, че постоянно Славия, когато има потребност от мен, съм подготвен да играя. Надявам се да съм жив и здрав и да не преставам да играя. При нас има още едно ужасно момче с неповторими качества и нека се развива. Ние го поддържаме. Пак споделям, че неприятно почнахме годината и ще е доста тежка. Нека първо новият треньор се опознае с футболистите ", съобщи Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР