Вратарят на Интер - Ян Зомер, се изказа доста остро

...
Вратарят на Интер - Ян Зомер, се изказа доста остро
Коментари Харесай

Ян Зомер с разкритие: В Байерн се нарочваха играчи

Вратарят на Интер - Ян Зомер, се изрече много остро във връзка с рецензиите към футболистите на Байерн Мюнхен, на които е станал очевидец по време на престоя си в немския първенец. Той също по този начин показа първите си усещания от почитателите на новия си тим.

„ Ситуацията в Байерн беше извънредно дива: уволнения, промени, доста безредици и редица извънспортни проблеми. Разбрах по какъв начин стават нещата в Байерн. Посочваш един-двама играчи и локалните медии стартират да ги нападат. След това се набелязват нови двама футболисти. Така пристигна и моят ред. Аз обаче нямах желанието да се пазя обществено. Най-важното нещо беше да се пробвам да се представям добре и да оказвам помощ на отбора да бъде сполучлив. За благополучие, в последна сметка това ми се получи. Разбира се, на моменти не се усещах прелестно поради рецензиите и няма по какъв начин да не те обиден. Но те са част от работата ми и мога да се оправям с тях. Ако обаче не са градивни, няма какво толкоз да направя, тъй като самичък мога да преценява дали аз и тимът сме изиграли добър мач, или не. Въпреки това аз не тая завист. Ако някой си има мнение и го показва, това си е негова работа “ съобщи Зомер пред Blick.

„ В Байерн са огромни експерти, когато става въпрос за организация. Служителите са доста приветливи и крепко стъпили на земята. В Интер също поставят грижи, с цел да може новите играчи и техните фамилии да се почувстват удобно допустимо най-скоро. В Италия имат малко по-различен и много буен нрав. Въпреки това напрежението и в двата клуба е едно и също: там постоянно желаят да бъдат сполучливи. Веднага след медицинските прегледи всеки нов състезател на Интер се среща с ултрасите. Не разбрах доста от срещата ми с тях, само че посланието им беше ясно: те изискват да даваш всичко от себе си за този клуб. Когато играеш на „ Сан Сиро “, знаеш какво значи това. Там атмосферата е невероятна и доста прочувствена. Има викания и еуфория, а когато нещата вървят добре, се подвига голям звук. Избрах да мина в Интер поради значимостта на клуба, стадиона, почитателите, тима и опцията да бъда номер 1 през идващите няколко години ”, разяснява още швейцарецът.

Sommer on the criticism he faced at Bayern: " It was a bit uncomfortable, I won't hide that. It leaves marks on you, that's for sure. Criticism is part of my job, I can live with it, but when it's not constructive, it's harder to get something out of it. I myself can judge whether…
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР