Вратарят на Интер - Андре Онана, е убеден, че отборът

...
Вратарят на Интер - Андре Онана, е убеден, че отборът
Коментари Харесай

Андре Онана: Искам да спечеля всичко с Интер

Вратарят на Интер - Андре Онана, е уверен, че тимът заслужава повече почитание в Европа поради постигнатото в Шампионската лига през сезона и изрази вяра, че " нерадзурите " ще бъдат удовлетворени след конфликтите с Бенфика и Ювентус през идващия месец.

" Винаги би трябвало да играем без боязън. Ако го изпитваме, по-добре изобщо да не излизаме на терена. Предстои ни сложен месец, само че всеки ден се приготвяме за мачове като тези с Ювентус и Бенфика. Убеден съм, че в случай че работим по верния метод, това ще бъде месец, изпълнен с задоволство. Малкото голове, които съм позволил, демонстрират, че отбраната се оправя сносно. Вратарят също може да избавя много положения, само че в случай че не си помагате, тимът няма стойност. Ако не получаваш голове, това е плод на груповата работа - от треньора до нападателя и всички на пейката.

Всички сме тук, с цел да пазиме Интер и за мен е огромна чест да бъда вратарят на този топ клуб. Заслужаваме повече почитание в Европа, откакто бяхме в сложна група и пратихме Барселона в Лига Европа. Показахме, че сме мощен отбор. Каквото и да стане в идващия кръг, ние се изправяме против Бенфика, с цел да победим. Искам да печеля всичко ", разяснява Онана пред Sport Mediaset.
 Интер задържа главен футболист
Интер задържа главен футболист

В момента клубът води договаряния и със бранителя Алесандро Бастони, чийто контракт с " нерадзурите " изтича през юни 2024 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР