Вратарят на Евертън Джордан Пикфорд вярва, че отборът ще продължи

...
Вратарят на Евертън Джордан Пикфорд вярва, че отборът ще продължи
Коментари Харесай

Пикфорд похвали новия мениджър на Евертън и посочи какво се е променило

Вратарят на Евертън Джордан Пикфорд има вяра, че тимът ще продължи да се усъвършенства и в идващия кръг, който е домашен мач на Астън Вила в събота. Националът на Англия записа втора поредна суха мрежа в среща вкъщи във Висшата лига при триумфа против Лийдс с 1:0. 

" Винаги е добре да победиш ", сподели вратарят пред уеб страницата на клуба. " Беше спокоен ден за мен и се веселя на сухата мрежа. Мисля, че всеки работи доста старателно след освежаването на тима с новия управител. Той е доста добър в това тимовете му да са сложни за продупчване. Крилата би трябвало да оказват помощ на крайните бранители, които също са доста солидни. Когато " Гудисън Парк " чества, е особено място ", сподели Пикфорд. 
 Евертън завоюва жизненоважната борба с Лийдс и се измъкна от зоната на изпадащите Евертън завоюва жизненоважната борба с Лийдс и се измъкна от зоната на изпадащите
" Беше съвършено центриране на Коулман, нали? ", пошегува се той за гол на Шеймъс Коулмън, маркиран от доста дребен ъгъл. " Той ни сподели в съблекалнята, че тъкмо това е желал да направи и се получи страховит удар ", има вяра вратарят. " Смяната с Дайч донесе прохлада. Върнахме се към главните неща - значимо е да пазиме вратата си и да е мъчно да ни победят. Трябва да продължим да подобряваме формата си. Астън Вила са огромен тим, само че ние ще работим доста и ще бъдем подготвени за срещата ", сподели още Джордан Пикфорд.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР