Вратарят на Евертън Джордан Пикфорд се надява да се пребори

...
Вратарят на Евертън Джордан Пикфорд се надява да се пребори
Коментари Харесай

Пикфорд таи надежди да стане вратар №1 на Англия


Вратарят на Евертън Джордан Пикфорд се надява да се пребори за титулярно място в националния тим на Англия и да бъде избор №1 за Мондиала в Русия следващата година.

Основният вратар на Англия Джо Харт сега има съществени проблеми и е закотвен на аварийна пейка на Уест Хям, а това без подозрение ще подбуди Гарет Саутгейт да мисли за рокада на този пост. 23-годишният Пикфорд се показва на положително равнище от началото на сезона, само че триумфите му оставаха в сянката на неубедителните резултати на "карамелите". Ситуацията се промени след идването на Сам Алърдайс на треньорския пост и Пикфорд се надява, че това няма да остане неусетно от Саутгейт.

"Да, несъмнено желая да стана първи избор. Иска ми се през март още веднъж да получа късмет да играя за националния, чакат ни два тежки мача. Важно е да набера опит. Ако отида на Мондиала, това ще бъде най-хубавото нещо, което в миналото се е случвало с мен, само че за тази цел би трябвало да продължа да работя настойчиво. Ако не се получи, отново ще ги поддържам, защото тимът е най-важен", сподели Пикфорд, представен от The Telegraph. Той дебютира за Англия през ноември тази година в контролата с Германия на "Уембли" (0:0). /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР