Вратарят на Челси Тибо Куртоа е сигурен, че сините могат

...
Вратарят на Челси Тибо Куртоа е сигурен, че сините могат
Коментари Харесай

Куртоа: Надявам се и този сезон да изпреварим Манчестър Сити

Вратарят на Челси Тибо Куртоа е сигурен, че " сините " могат да изпреварят Манчестър Сити и за втора поредна година да побеждават с купата в Англия. През предишния сезон Сити имаше задатък от 8 точки пред Челси след първите 6 кръга, само че отборът на Антонио Конте направи серия от 13 следващи победи, с което излезе на върха в класирането, а през май подвигна и шампионския трофей. В момента " жителите " имат 9 точки преднина пред Челси, само че Куртоа е сигурен, че лондончани към момента са в битката за купата.

" Миналата година изоставахме с 8 точки от Сити в един миг, само че направихме серия от победи и ги задминахме. Надявам се това да се повтори ", съобщи Куртоа. " Надяваме се, че те ще стартират да губят точки. В момента наподобява, че няма кой да ги спре, тъй като играят доста добре и вкарват доста голове. Но сезонът е доста дълъг, може да им се контузят играчи, да заиграят по-зле и да паднат в няколко мача. Ние обаче би трябвало да печелим мачовете си ", добави белгиецът.

В последния кръг Челси победи с 1:0 като хазаин Манчестър Юнайтед и се приближи единствено на една точка от " алените дяволи ", които са втори в класирането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР