Вратарят на Челси Кепа Арисабалага може да продължи кариерата си

...
Вратарят на Челси Кепа Арисабалага може да продължи кариерата си
Коментари Харесай

Лацио поглежда към низвергнатия Кепа Арисабалага

Вратарят на Челси Кепа Арисабалага може да продължи кариерата си в италианския Лацио през лятото. Испанецът е твърда запаса след привличането на Едуард Менди преди началото на сезона.

В момента 38-годишният Пепе Рейна е номер 1 за Лацио под рамката на вратата, само че се твърди, че „ орлите “ търсят по-млад вратар за бъдещето. Бившият вратар на Ливърпул в момента играе на „ Олимпико “ като преотстъпен от Милан до края на сезона.

Настоящият номер 2 Томас Стракоша не се преглежда като решение на казуса затова Лацио следи обстановката с Кепа, написа „ Lazio News “. Съобщава се, че Стракоша ще бъде продаден това лято, защото му остава единствено една година от контракта му.

INDISCREZIONE LN | Per la porta della Lazio ci sarebbe un'idea Kepa
— Lazionews.eu (@LazionewsEu)
Лацио обаче ще срещне конкуренция за 26-годишния Кепа в лицето на Атлетико Мадрид, в случай че стражът на „ дюшекчиите “ Ян Облак напусне през лятото, написа пък „ Todo Fichajes “. Бившият клуб на Кепа Атлетик Билбао също има предпочитание да го върне в Испания.

Арисабалага беше титуляр при загубата с 0:1 от Лестър във финала на ФА Къп през уикенда. Това беше едвам 13-ата му поява през сезона, като единствено шест от тях са Висшата лига.

Кепа се причисли към Челси през 2018 година против рекордната за вратар сума от 71,6 милиона паунда.

El Atlético piensa en Kepa si sale Oblak
— Todofichajes.com (@TDfichajes)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР