Вратарят на Челси Едуар Менди сериозно ще обмисли бъдещето си

...
Вратарят на Челси Едуар Менди сериозно ще обмисли бъдещето си
Коментари Харесай

Едуар Менди обмисля бъдещето си в Челси

Вратарят на Челси Едуар Менди съществено ще обмисли бъдещето си в клуба в идващите месеци. Сенегалецът не е изцяло уверен, че желае да остане още дълго на " Стамфорд Бридж " и нищо чудно в някакъв миг даже да изиска да напусне. На този стадий единственото несъмнено е, че той не счита да се обвърже дълготрайно с клуба, твърди " Дейли Мейл ".

Менди бе притеглен в Челси от Рен през 2020 година за 22 милиона паунда и бързо се трансформира главен вратар за тима, измествайки неубедителния Кепа Арисабалага под рамката. 30-годишният сенегалец обаче сподели някои съмнения в изявите си при започване на сезона, а по-късно получи и травма, която разреши на Кепа още веднъж да се завърне на вратата, а испанецът се възползва чудесно от разкрилия му се късмет и изигра няколко доста мощни мача и бе покрай това да запише 6 поредни " сухи " мрежи, с което съществено впечатли мениджъра Греъм Потър. След това обаче и Кепа се контузи, което върна Менди под рамката. Сенегалецът обаче още веднъж не се показа ослепително, като позволи попадения във всеки от последните 4 мача.

Почивката поради Световното състезание ще даде опция на Греъм Потър да направи своите заключения и да реши на кой от двамата си вратари да залага до края на сезона. Ако Менди загуби титулярното си място обаче, може и съществено да се замисли за възможна разлъка през лятото, без значение, че има контракт за още две години.

Междувременно се появиха информации, че Потър има предпочитание да притегли в Челси вратаря на Брайтън Роберт Санчес. Той добре познава качествата на 24-годишния испанец и има предпочитание още веднъж да работи с него. Ако този трансфер се реализира, това може още повече да наклони везните към разлъка с Менди.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР