Губернаторът на Демократическата партия Гавин Нюсъм е изправен пред критики

...
Губернаторът на Демократическата партия Гавин Нюсъм е изправен пред критики
Коментари Харесай

Републиканската партия в синия щат критикува демократическото правителство за изненадващо увеличение на бюджетния дефицит от $7 милиарда

Губернаторът на Демократическата партия Гавин Нюсъм е изправен пред рецензии от сътрудниците си републиканци, откакто разгласи, че бюджетният недостиг в действителност е със $7 милиарда по-лош от неговия първични прогнози, което довежда общия недостиг до близо 74 милиарда $.

" Службата на законодателните анализатори (LAO) имаше оценка, която е доста по-висока, " Републиканският заместник-председател на държавната бюджетна комисия Роджър Ниело сподели пред Fox News Digital в изявление. „ Аналитикът на перваза е неутрален и има дълга история на релативно прецизен и рационален метод към неща като този и за какво губернаторът продължава да упорства да употребява доста по-малък недостиг и даже да споделя, че счита, че LAO бърка, е просто озадачаващо за аз. "

" И до степента, в която подценявате недостига си, вашите решения ще стрелят прекомерно ниско, пропускайки задачата и последствието от това е по-големи дефицити през идващите години ", добави той.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР