Вратарят на Челси Едуар Менди и нападателят Фамара Диедиу са

...
Вратарят на Челси Едуар Менди и нападателят Фамара Диедиу са
Коментари Харесай

Вратарят на Челси и още един също са с COVID-19, потвърдиха от Сенегал

Вратарят на Челси Едуар Менди и нападателят Фамара Диедиу са следващите двама с позитивни проби за COVID-19 в щаба на националния тим на Сенегал, потвърдиха от африканския отбор.

Двамата се причисляват към централния бранител и капитан Калиду Кулибали в групата на тези, които ще пропуснат първия мач на отбора на Купата на африканските народи против Зимбабве в понеделник.

В събота клубният тим на Кулибали - Наполи, разгласи, че бранителят кара болестта асимптоматично, защото е имунизиран.

Още преди заминаването на отбора за Камерун обаче в лагера на сенегалския тим имаше шестима болни - Салиу Сис, Бамба Диенг, Маме Баба Тиам, Папе Матар Сар, Нампалис Менди и Алфред Гомис. Всички те останаха в столицата Дакар. С травми са Исмаила Са и Абдулайе Сек, което значи, че селекционерът Алиу Сисе има група от едвам 17 играчи за мача със Зимбабве в Бафусам.

" Ситуацията е комплицирана, само че към момента сме уверени за мача със Зимбабве ", сподели Сисе на конференцията преди мача.

Според наредбите на Африканската футболна конфедерация тимовете ще губят служебно с 0:2, в случай че нямат 11 налични играчи. В случай, че някой тим няма вратар, различен полеви състезател ще пази, стига тимът да има 11 здрави футболисти.
 Мане със особено послание към Салах и Кейта Мане със особено послание към Салах и Кейта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР