Вратарят на Борнемут Асмир Бегович ще доиграе сезона редом до

...
Вратарят на Борнемут Асмир Бегович ще доиграе сезона редом до
Коментари Харесай

Вратар от Висшата лига стана съотборник на Симеон Славчев

Вратарят на Борнемут Асмир Бегович ще доиграе сезона паралелно до българския национал Симеон Славчев. 32-годишният босненец беше преотстъпен на азербайджанския първенец до края на акцията.

Карабах сигурно се нуждае от повече дълбочина в състава си, откакто съумя да си извоюва правото да взе участие в груповата фаза на Лига Европа. Бегович сигурно може да донесе много опит в редиците на азербайджанския отбор, откакто дълги години игра във Висшата лига.

Той мина от Челси в Борнемут през лятото на 2017 година. В първия си сезон при „ черешките” той не пропусна нито един турнирен дуел и позволи 61 попадения. През предходната акция участията му като титуляр понижиха до 24 (с 47 позволени гола).

Бегович се подвизава по британските терени от 2005 година насам, когато дебютира в Портсмут. През 2010 с прехвърлянето в Стоук Сити той за първи път вкуси от Висшата лига.

От началото на сезон 2019/2020 мениджърът на Борнемут Еди Хоу залага на 21-годишния пазач Аарън Рамсдейл, който беше титуляр и в четирите турнирни мача на "черешките " дотук.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР