Вратарят на Байерн (Мюнхен) Ян Зомер страда от стомашен вирус,

...
Вратарят на Байерн (Мюнхен) Ян Зомер страда от стомашен вирус,
Коментари Харесай

Зомер пропусна днешната тренировка на Байерн, баварците са уверени в спечелването на титлата

Вратарят на Байерн (Мюнхен) Ян Зомер страда от стомашен вирус, поради който пропусна днешната подготовка тима, оповестиха от баварския клуб.

Байерн се готви за срещата си от предпоследния кръг за сезона в Бундеслигата против Република България Лайпциг в събота. От клуба не дадоха информация какъв брой дълго се чака да отсъства Зомер.

Защитникът Йосип Станишич пък възобнови занимания със съотборниците си откакто се възвърне от травма.

Същевременно президентът на Байерн Херберт Хайнер има вяра, че неговият тим ще завоюва за следващ път купата, тъй като държи ориста си в ръце.

" Благодаря на Бог, че всичко е в наши ръце. Трябва да спечелим мачовете си и тогава ще станем първенци. Вярвам, че ще се случи. Вижда се, че отборът напредва във всеки мач. Това ми дава убеденост ", съобщи Хайнер.

Той добави, че такава оспорвана борба за купа е нещо положително за немския футбол. " Цялата страна искаше нещо сходно и в този момент го има. Но ние желаеме да спечелим 11-а поредна купа ", добави Хайнер.

Байерн  води с точка пред Борусия Дортмунд в конкуренцията за шампионската купа. Клубът от Мюнхен в никакъв случай не е губи като хазаин на Република България Лайпциг и общо има единствено едно проваляне от този противник през 2018 година във всички 16 срещи сред тях досега.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР