Вратарят на Байерн Мюнхен Ян Зомер не тренира за втори

...
Вратарят на Байерн Мюнхен Ян Зомер не тренира за втори
Коментари Харесай

Зомер отново не тренира преди първия от двата решителни за Байерн мача

Вратарят на Байерн Мюнхен Ян Зомер не тренира за втори следващ ден и присъединяване му в идния мач с Република България Лайпциг в събота е под въпрос, оповестиха немските медии. Швейцарският национал пропусна заниманията в сряда и четвъртък поради стомашен проблем и за момента от медицинския щаб на Байерн не са подготвени с прогноза по кое време ще бъде здрав. 
 Байерн показа домакинския си екип за новия сезон Байерн показа домакинския си екип за новия сезон
Ако Зомер не се възвърне, на вратата на Байерн ще застана Свен Улрайх. Опитният пазач към този момент записа осем мача през първата половина на този сезон, когато титулярът Мануел Нойер беше контузен. През декември капитанът на Байерн счупи и крайник, което наложи управлението на баварците незабавно да притегли Зомер. 

Два кръга преди края на сезона в Бундеслигата Байерн е водач с точка задатък пред Борусия Дортмунд. Стремящият се към 11-а поредна купа тим от Мюнхен приема Лайпциг и гостува на Кьолн, до момента в който Борусия има мачове с Аугсбург и Майнц.
 Зомер пропусна днешната подготовка на Байерн, баварците са уверени в спечелването на купата Зомер пропусна днешната подготовка на Байерн, баварците са уверени в спечелването на купата
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР