Вратарят на Арсенал Бернд Лено ще играе за Германия при

...
Вратарят на Арсенал Бернд Лено ще играе за Германия при
Коментари Харесай

Йоаким Льов ще даде шанс на Бернд Лено срещу Швейцария

Вратарят на Арсенал Бернд Лено ще играе за Германия при гостуването на Швейцария в мача от Лигата на нациите в неделя, съобщи селекционерът Йоахим Льов.

Капитанът Мануел Нойер получи отмора, а Марк-Андре тер Стеген е контузен. Кевин Трап получи опция за изява при равенството 1:1 с Испания в четвъртък. Льов в този момент ще направи смяната, " която обсъдихме ", сподели той на конференция през днешния ден и добави: " Според лекарите всички играчи са разполагаем. "

Кай Хаверц напусна немския лагер, с цел да приключи прехвърлянето си в Челси от Байер Леверкузен. Льорой Сане, който игра един час в интернационалното си завръщане след скъсване на кръстни връзки, може да се появи още веднъж.

" Сане не е получил мускулна травма. Просто силите му нямаше да стигнат за 90 минути и това беше ясно ", сподели Льов.

24-годишният Сане от своя страна съобщи: " Много съм благополучен, че най-сетне се върнах на терена след толкоз дълго време. Лекувах тежка травма и несъмнено пандемията на ковид. Възстанових се добре. Чувствам се доста, доста по-добре и съм подготвен за на следващия ден ".

Селекционерът Льов разяснява идната среща с Швейцария: " Разбира се, че желаеме да спечелим този мач. За мен това е и среща, в която споделям, че можем да научим нещо, където можем да вземем нещо със себе си. Също можем да опитаме нещо друго ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР