Вратарят на албанския национален отбор - Томас Стракоша, сподели, че

...
Вратарят на албанския национален отбор - Томас Стракоша, сподели, че
Коментари Харесай

Вратарят на Албания: Очакваме една провокация и агресивна игра от България

Вратарят на албанския народен тим - Томас Стракоша, показа, че е почнал да се приспособява в клубния си отбор Брентфорд в британската Висша лига. След като досега има повече второстепенна роля в квалификациите на Албания за UEFA EURO 2024, на следващия ден той ще бъде титуляр против България.

Албания и България се срещат от 19:00 часа българско време на стадион „ Еър Албания “ в другарска среща. Домакините победиха Чехия в извънредно основен дуел в група „ Е “ и са на върха с 13 точки.

„ Очакваме една провокация, нападателна игра против нас. Но имаме вяра в нашите сили и естествено, че чакаме да спечелим. Ние всички гледаме мача като същински дуел, а не другарски. Имаме мощен тим и си имаме вяра. Не мислим кой е против нас, а се стараем ние да играем самоуверено и мощно. Това е ключът за положителните резултати на Албания “, стартира 28-годишният пазач.

„ Както виждате, ние сме колектив. Утре, както и във всеки един мач досега, разчитаме на колектива. Винаги съм наясно, че не играя самичък – играем 11 на терена, а другите от пейката със сърцата си ни оказват помощ “, съобщи още Стракоша.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР