Вратарят Милан Борян официално премина в Цървена звезда. Стражът, който

...
Вратарят Милан Борян официално премина в Цървена звезда. Стражът, който
Коментари Харесай

"Лудогорец" не може да се сравнява с "Цървена звезда", смята Милан Борян

Вратарят Милан Борян публично мина в " Цървена звезда ". Стражът, който беше благосъстоятелност на " Лудогорец: завърши прехвърлянето си в гранда от Белград в понеделник следобед.

Той направи забавно изявление, запитан за съпоставяне сред " Лудогорец " и новия му клуб.

" Лудогорец " реализира доста в Европа, огромен клуб е в България и като финанси има разлики със " Звезда ". Но единствено това не е задоволително, с цел да бъде сравняван " Цървена звезда ". Това е огромна марка, има богата история и велики почитатели, а " Лудогорец " не e на равнището на " Звезда ".

По информация на " Дневник ", Борян, който записа 21 мача за " Лудогорец " сред 2014 и 2017 година е продаден за към 100 хиляди евро.

Predstavljen Milan Borjan #fkczhttps://t.co/5bA5xlN1bypic.twitter.com/x8axm6CGnS
— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 24, 2017

В Сърбия обърнаха внимание на обстоятелството, че брачната половинка на вратаря Сженана е някогашен маркетингов шеф на кръвния зложелател " Партизан ".

" Това е по този начин, само че Снежана преди всичко ми е жена и ще бъде на стадиона във всеки един мач, с цел да поддържа мен и тима ", разяснява вратарят.

През предишния сезон Борян беше в състава на " Лудогорец ", който в профил " Цървена звезда " в третия прелиминарен кръг на Шампионската лига.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР