Вратарят Мартин Луков се завърна в родното първенство, след като

...
Вратарят Мартин Луков се завърна в родното първенство, след като
Коментари Харесай

Луков: С Локомотив ме свързват най-добрите ми моменти

Вратарят Мартин Луков се завърна в родното състезание, откакто подписа с Арда. Той приказва за интервала си в Саудитска Арабия, усещанията от новия си клуб и за някогашния си тим Локомотив (Пловдив).

„ Имах 2-3 оферти от чужбина. Предпочетох да изчакам за нещо по-добро. В последна сметка се озовах тук. Бързо се разбрах с изпълнителния шеф Ивайло Петков. Прецених, че е добре да дойда тук. Млади момчета, страховит колектив има в тима. Това е тим с млади момчета, които занапред ще се развиват. На моменти им липсва опита. Надявам се да им помогна”, стартира Луков пред “Домът на футбола”.

„ Беше много забавно, вълнуващо в Саудитска Арабия. Като футбол е на доста високо равнище. Впечатлих се от играчите там. Може би тук треньорите по-добре следят футболистите.

Мач като мач е този с Локомотив. С Локомотив ме свързват най-хубавите ми моменти. Те са незабравими. Имам сантимент към клуба. Нямам самообладание за мача. Нормално е да има спад след всички промени там. Локомотив си остава добър тим с опитни футболисти. Няма да ни е лесно”, приключи той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР