Вратарите на украинския национален отбор Юри Панкив и Андрий Лунин

...
Вратарите на украинския национален отбор Юри Панкив и Андрий Лунин
Коментари Харесай

Нови положителни тестове за COVID-19 в националния отбор на Украйна

Вратарите на украинския народен тим Юри Панкив и Андрий Лунин (на снимката) дадоха позитивни проби за ковид, потвърдиха от украинската футболна централа. Готвачът на националния отбор на Украйна също е с позитивен тест за Ковид-19, като тримата към този момент са в изолираност по време на подготвителния лагер на тима във Франция.

Селекционерът Андрий Шевченко ще може да разчита само на стража Георги Бущан. Украйна ще играе надзорен мач с Франция, както и дуели против Германия и Испания от Лигата на нациите през октомври.

В понеделник вратарят Андрий Пятов и халфът Тарас Степаненко също дадоха позитивни проби за ковид и отпаднаха от състава. Още шестима национали на Украйна са с разнообразни травми.

Защитникът на полския народен тим Мачей Рибус е с позитивна проба за Ковид-19. Той ще пропусне дуелите на " тайфа полска " с Финландия, Италия и Босна и Херцеговина този месец.

Селекционерът на Йежи Бжечек е оздравял, откакто също даде позитивен тест за новия ковид преди няколко седмици. Специалистът към този момент се причисли към лагера на Полша в Сопот.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР