Вратарите на Шалке 04 Фредерик Рьонов и Ралф Ферман са

...
Вратарите на Шалке 04 Фредерик Рьонов и Ралф Ферман са
Коментари Харесай

Шалке остана без вратари

Вратарите на Шалке 04 Фредерик Рьонов и Ралф Ферман са под въпрос за идния мач с Байер (Леверкузен) в неделя. Това призна старши треньорът на " кралскосините " Мануел Баум. Освен на тях двамата Баум най-вероятно няма да може да разчита и на бранителите Бащиан Очипка и Озан Кабак. " И четиримата са контузени ", призна Баум.

Ако Рьонов и Ферман не са в положение да играят, на вратата на Шалке 04 ще застане 35-годишният деец Михаел Лангер, който обаче не е взел участие в формален мач от три години. " Михаел тренира и не бих имал съмнения дали да го пусна в игра. Сутринта приказвах с Фредерик, а следобяд ще приказвам и с Ралф. След това ще решим какво да вършим и кой вратар да извикаме от младежкия състав ", добави треньорът на Шалке 04.

Със сигурност мача с Байер пропущат нападателите Гонсало Пасиенсия и Ахмед Кутуджу, крилото Раби Матондо и бранителят Салиф Сане. Шалке 04 е в рекордната за историята на Бундеслигата серия от 25 следващи мача без победа и съгласно Баум играчите схващат сериозността на обстановката. " Най-важното нещо е да имаме религия, че можем да спечелим мач ", разяснява той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР