Връщането на учениците от 1 до 4 клас в училищата

...
Връщането на учениците от 1 до 4 клас в училищата
Коментари Харесай

МОН ще обяви 2 дни предварително връщането на учениците от 1 до 4 клас в клас

Връщането на учениците от 1 до 4 клас в учебните заведения ще бъде оповестено най-малко два дни авансово, с цел да може родителите и учителите да се приготвят, оповестиха от Министерството на образоването и науката.

Малко евентуално е присъственото образование за тези възпитаници да бъде възобновено в понеделник, както бе обявено в началото, а крайната обсъждана дата е 8 ноември, в случай че не бъде въведен локдаун, съобщи БНР.
 Обратно в учебно заведение в пандемията – какво би трябвало да се прави съгласно опита на Бразилия Обратно в учебно заведение в пандемията – какво би трябвало да се прави съгласно опита на Бразилия
Повторното отваряне на учебните заведения въздейства на разпространяването на COVID-19 съгласно това каква е степента на разпространяване на епидемията в...

Връщането в учебно заведение ще стане при обезпечаване на - с гратис тестване на учениците, които не са преболедували или имунизирани (ако са над 12-годишна възраст), и имунизиране, документ за преболедуване или гратис тестване на техните учители. Тази система е сполучливо въведена в цяла Европа, акцентират от МОН.

Родителите ще имат избор - да дадат единодушие тяхното дете да бъде тествано и да учи присъствено, или да остане в къщи и да учи онлайн.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР