Врамките на обиколката си в страните от Латинска Америка министърът

...
Врамките на обиколката си в страните от Латинска Америка министърът
Коментари Харесай

Сергей Лавров призова за съвместна съпротива срещу опитите за шантаж“ на Запада

Врамките на обиколката си в страните от Латинска Америка министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров прикани за взаимна опозиция против опитите за " шантаж “ на Запада , оповестява немският вестник Die Zeit.

" Необходимо е да се обединят напъните за противопоставяне на опитите за шантаж и противозаконния едностранен напън от страна на Запада “, акцентира Лавров на взаимна конференция в Каракас с венецуелския си сътрудник Иван Гил.

В Каракас първият посланик на Москва приказва и за войната в Украйна. " Ще разгадаем обстановката в Украйна и други спорове в света въз основа на правилата на Хартата на Организация на обединените нации за тъждество на страните, въз основа на правилото на неделимостта на сигурността “, увери съветският външен министър, представен от " Фокус ".

В края на февруари Общото заседание на Организация на обединените нации прикани Русия в необвързваща резолюция неотложно да изтегли войските си от Украйна и да зачита териториалната целокупност на прилежащата ѝ страна, напомнят от редакцията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР