Враждебността на САЩ към традиционните отношения на приятелство и и

...
Враждебността на САЩ към традиционните отношения на приятелство и и
Коментари Харесай

КНДР осъди враждебността на САЩ срещу приятелството ѝ с Русия

Враждебността на Съединени американски щати към обичайните връзки на другарство и и опитът им да се намесят в тях мина алената линия. Това се споделя в изказване от неделя на Им Чон Ил, заместник-министър на външните работи на КНДР. 

Наскоро Съединени американски щати безпричинно нарекоха развиването на добросъседските връзки сред двете страни " нарушаване на резолюциите " на Организация на обединените нации и " нарушаване на интернационалното право " в опит да основат на международната общност неправилна визия за съдействието сред КНДР и Русия. " опасност " за международния мир и сигурност.

Това е ослепителен израз на насочения към хегемонията на Съединени американски щати метод на мислене, учреден на логиката на борба в стила на Студената война.

Отношенията сред КНДР и Русия минават на нов висок стадий съгласно стратегическото решение на висшите водачи на двете страни . Те служат като мощна цитадела и стратегическа опора за опазване на мира и за въздържане на своеволни и случайни практики, военни закани и интервенция на империалистите.
 Пентагонът уточни Русия, Северна Корея и Иран като нуклеарна опасност за Съединени американски щати
Пентагонът уточни Русия, Северна Корея и Иран като нуклеарна опасност за Съединени американски щати

Първи разбор от 2014 година

Като се има поради, че Съединени американски щати и Западът стигнаха до крайности в своите конфронтационни и разделящи ходове за придобиване на надмощие, добросъседските връзки сред двете страни доближиха върха на развиване, като по този метод подсигуряват салдото на интернационалната механична конструкция и в допълнение усъвършенстват международна среда за стратегическа сигурност.

, който ясно сподели неприязън към КНДР и прилежащите ѝ страни, и НАТО, мозъкът на украинската рецесия, са единствено сходните на рак формирания, които заплашват интернационалния ред, учреден на задачата и правилото на Устава на Организация на обединените нации и съставлява сериозна опасност за международния мир и сигурност. Съединени американски щати, които дават приоритет на връзката със своите съдружници, с цел да запазят своята надмощие , нямат нито подготовка, нито опрощение да подлагат на критика засиленото единение и взаимност сред самостоятелните и антиимпериалистически суверенни страни, които са изложени на действителна опасност от него, се споделя в забележките.

Враждебните забележки на Съединени американски щати, потвърждават още един път, че развиването на връзките сред КНДР и Русия е в действителност справедливият метод за създаване на самостоятелен и кротичък нов свят и осъществяване на същински интернационално правораздаване.

КНДР ще продължи да развива обичайните връзки на другарство и съдействие с Руската федерация и други самостоятелни суверенни страни и по този метод ще възпира военната опасност, провокациите, своеволните и случайни практики на империалистите и твърдо ще пази мира и сигурността на Корейския полуостров и в останалата част от света, заявява Пхенян.
 Северна Корея разгласи, че междусъседското ѝ съдействие с Русия е естествено
Северна Корея разгласи, че междусъседското ѝ съдействие с Русия е естествено

Пхенян осъди Южна Корея за " злонамерено " клюкарство за приятелското съдействие с Русия

Припомняме, че връзките КНДР-Русия

Той и съветският президент Владимир Путин се договориха да засилят взаимното си съдействие.

Пентагонът уточни Русия, Северна Корея и Иран като нуклеарна опасност за Съединени американски щати. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР