Враждата между Галена и Преслава май ще се окажа в

...
Враждата между Галена и Преслава май ще се окажа в
Коментари Харесай

Обрат в отношенията на Галена и Преслава

Враждата сред Галена и Преслава май ще се окажа в предишното. Бивпите приятелки, които от пет години насам са врагини, откакто се изпокараха коя да вземе премията за " Певица на годината ", в този момент са стоплили връзки. Или пък не?! 

Двете се появиха на рождения ден на обичания нощен клуб в Студентски град, а от събитието има доста доказващи фотоси. Но и една огромна въпросителна, която вълнува техните фенове. 

 undefined

Преслава и Илиян

Топ звездите на " Пайнер " се озоваха дружно на рождения ден на  " Planeta By Eleven " на 1 декември. От фотосите в албума на клуба забелзваме, че с изключение на тях с наличие са се отчели още Емануела, Илиян, Теди Александрова, Роксана, Диона и т.н. 

Фенове на лекия род незабавно означиха, че липсват общи фотоси на двете фолк гърли, което евентуално значи, че враждата сред тях продължава с цялостна мощ. Илиян пък е в положителни връзки и с двете, защото се е щракнал за спомен с всяка от тях, неразбиращ какво има още да разделят и за какво са дали тил на прелестното другарство, което имаха преди години.

 undefined

Партито по случай първия рожден ден на обичаното нощно заведение е било грандиозно и доста изтънчено, а ВИП гостите са останали да купонясват до ранните часове на идната заран. А най-интересното е, че трите огромни звезди - Емануела, Галена и Преслава бяха избрали и трите цвята на украсата - черно, бяло и зелено.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР