Връчването на седмата награда Златна топка на Лионел Меси преди

...
Връчването на седмата награда Златна топка на Лионел Меси преди
Коментари Харесай

Роналдо коментира "Златната топка" в профил, който беше изтрит

Връчването на седмата премия " Златна топка " на Лионел Меси преди дни продължава да е водеща тематика във футболния свят. Коментарите са милиони и от всички континенти.

Въпреки че пазеше безмълвие и колегиално избягваше да изрича мнение, Кристиано Роналдо си разреши да вземе отношение, а това провокира вълна от мнения. В една от почитател страниците на футболиста на " Манчестър Юнайтед " беше оповестено мнение, че Меси несправедливо е взел статуетката.

Cristiano comentando " FATOS " em um post onde fala que o prêmio foi roubado pra Messi, tem que ser muito imbecil mesmo

Eu nunca vi o argentino fazer nada parecido, nem a família dele

Pode chorar cintura de argamassa, chore bem muito, você NUNCA chegará aos pés de Messi
— Mess7maniacas (@Messimaniacas_)

" Кражба. Мръсотия. Срамота. Просто непростимо. Който видял - видял. Всеки, който е задоволително интелигентен, знае кои в действителност заслужаваха да завоюват. Да получаваш награди, без да си ги заслужил, е подправено благополучие. Няма никаква чест в това. Независимо от тези награди, CR7 вечно ще остане най-хубавият в историята ", се споделя в обявата.

От формалния си профил Роналдо разяснява с късото " Факт ".

Впоследствие освен обявата, а и целият почитател профил беше заличен.

Меси изпревари с 33 точки Роберт Левандовски в класацията. На церемонията аржентинецът дефинира нападателя на " Байерн " за подобаващ победител за 2020 година, когато премията не беше връчена поради пандемията от ковид.

Снимка: Reuters

По-късно основният редактор на " Франс Футбол ", изданието, което раздава премиите, - Паскал Фере не даде съответен отговор на въпроса дали полякът може да бъде награден, въпреки и година по-късно, само че въпреки всичко съобщи, че обмислят сходен ход.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР