Врачанският окръжен съд днес постанови да бъде взета най-тежката мярка

...
Врачанският окръжен съд днес постанови да бъде взета най-тежката мярка
Коментари Харесай

От последните минути! Окръжен съд – Враца остави в ареста още 3-ма от обвинените за участие в ОПГ за разпространение на наркотици

Врачанският областен съд през днешния ден постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинените Денис Бързашки и Ангел Донов, и „ домакински арест “ по отношение на обвинения Калоян К. Причината за определянето на втората по тежест мярка за неотклонение „ домакински арест “ за Калоян К. е влошеното му здравословно положение.
Тримата са привлечени в качеството на обвинени от Окръжна прокуратура – Враца за това, че в интервала от 2020 година до 25.01.2024 година във Враца и в други обитаеми места от врачанска област е била проведена и ръководена незаконна група, основана за разпространяване на наркотични субстанции, и те в разнообразни функции са съпричастни към тази незаконна активност.
Мерките за неотклонение бяха избрани от съда, откакто той взе поради материалите, събрани в досъдебното произвеждане, прегледа доводите, залегнали в настояването на прокуратурата и изслуша причините на страните.
Определението на Врачанския областен съд предстои на неотложно осъществяване с привеждане на обвиняемите Денис Бързашки и Ангел Донов в следствения арест към Затвора - Враца.
Определението на Окръжен съд – Враца може да се апелира и стачкува в тридневен период пред Апелативен съд – София.
В петък, 26 януари т. година, Врачанският областен съд постанови най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “ да бъде взета против други петима души - Деян Диков, Антон Йорданов, Томи Томов, Кристиян Илиев. и Жоро Илиев – упрекнати от Окръжна прокуратура - Враца, че са взели участие в същата проведена незаконна група.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР