Врачанският окръжен съд днес наложи наказание на двама – мъж

...
Врачанският окръжен съд днес наложи наказание на двама – мъж
Коментари Харесай

Врачанският окръжен съд наказа двама за държане с цел разпространение на наркотици в големи размери

Врачанският областен съд през днешния ден наложи наказване на двама – мъж и жена, живеещи на фамилни начала в гр. Бяла Слатина, за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции и техни аналози в огромни количества.

За мъжа – подсъдимият С. Р., който е осъждан – наказването е дейно – две години и шест месеца „ отнемане от независимост “, които той ще би трябвало да изтърпи при първичен „ общ режим “ и санкция в размер на 10000 лв., платими в интерес на страната.

На подсъдимата Г. Р., която не е осъждана досега, съдът наложи наказване от две години и шест месеца „ отнемане от независимост “, чието изтърпяване е отсрочено за период от четири години.

Наказанията са избрани въз основа на реализирани съглашения сред Окръжна прокуратура – Враца и отбраната на подсъдимите, които през днешния ден съдът утвърди. С. Р. и Г. Р. са се признали за отговорни в това, че двама в съучастничество, като съизвършители, през 2021 година без съответно позволение и в нарушаване на Закона за надзор на наркотичните субстанции и прекурсорите, са държали за разпространяване високорискови наркотични субстанции и техни аналози в огромни размери – с общо тегло 1953,84 грама на обща стойност 46 877,27 лева

Двамата са наказани да заплатят и направените разходи по делото, които са 11700,30 лева Намерената при претърсването от чиновниците на Министерство на вътрешните работи в дома им огромна сума, в разнообразни типове валути, се лишава в интерес на страната.

Определението на Врачанския областен съд е дефинитивно, не предстои на обжалване и митинг, и има последствията на влезнала в действие присъда.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР