Врачанка върти къщата на Антъни Джошуа. Боксовият шампион, който е

...
Врачанка върти къщата на Антъни Джошуа. Боксовият шампион, който е
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИОННО ОТ ЛОНДОН! Снежка Ужаса от Враца чисти къщата на Антъни Джошуа! Разрешавал й да...

Врачанка върти къщата на Антъни Джошуа. Боксовият първенец, който е най-популярната персона във Англия, е поверил на дамата от родния Северозапад всичко: готвене, почистване, извършване на покупки, заяви offnews.bg.

Врачанката, чието име не се загатва, е извънредно удовлетворена от противника на Кубрат Пулев. Преди свои съграждани го описала като извънредно добър и прецизен началник.

Новината се родила на земляческа среща в Лондон нощес. Врачани се събрали в британската столица, разговорили се и за идния мач сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Кардиф. Тогава един от музовирите се сетил, че негова позната от града на Ботевата популярност върти семейството на AJ. Врачанката е към 35-годишна, само че по гледище на познатите й ще запазим името в загадка.

Джошуа се придвижи предходната година чартърен в баровско имение в първокласен лондонски квартал. Преди багра с Кличко живееше с майка си в родната му махала в Уотфорд, което за Лондон е нещо като комплекс „ Дъбника “ за Враца.

Разследване на осведомителна организация BulNews.bg откри, че става въпрос за скандално известната Снежка Ужаса. Врачанката е с неприятна популярност в родния си град и ревниво крие имената си. Два пъти се е развеждала и има 2 деца. От 3 години чисти къщата на международния първенец.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР