Врачанка остана в потрес, след като тролей пътува цял курс

...
Врачанка остана в потрес, след като тролей пътува цял курс
Коментари Харесай

Врачани в потрес: Тролей вози пътници с отворени врати /снимки/

Врачанка остана в шок, откакто тролей пътува цялостен курс с отворени порти.
Възмущението си от шокиращата панорама дамата показа в обществената мрежа, като сигналът й бе съпроводен със снимков материал.
От фрагментите ясно проличава по какъв начин вратите на транспортното средство са полуотворени, а през зеещата дупка умерено може да изпадне дете, та даже и възрастен човек.
Врачани разясняват, че сходно нещо е надалеч от границите на естественото и е немислимо и рисково да се пътува по този метод.
Други пък не бяха сюрпризирани, защото съгласно тях тролейбусите са в сходно положение към този момент години наред.
Не е ясно в тази ситуация дали се касае за техническа щета или водачът е решил по натурален метод да охлади пътуващите в презовното средство.
Видно е обаче, че публичният превоз във Враца, който се употребява най-вече от възпитаници и възразстни хора, към този момент не е е комфортен, а в противен случай - рисков.
Това е следващото удостоверение за остарелия автопарк на „ Тролейбусен превоз “, за който обаче няма изгледи скоро да бъде сменен.
След несполучливото повдигане на цените, за излекуване на сдружението, и овакантеният пост на досегашния шеф Николай Вълков, врачани скоро няма да получат съответна транспортна услуга.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР