Врачанин ще изиграе една от главните роли в новия български

...
Врачанин ще изиграе една от главните роли в новия български
Коментари Харесай

​Ексклузивно в BulNews: Звездата на врачанин изгрява в новия български сериал „Скъпи наследници“

Врачанин ще изиграе една от основните функции в новия български сериал „ Скъпи наследници “, научи извънредно BulNews.bg от свои източници в продукцията.
Младият артист Петко Венелинов ще вземе присъединяване в най-новата българска продукция, която потегля по bTV от 15 януари.
29-годишният врачанин е ученик на едно от най-елитните учебни заведения в града под Околчица СУ „ Христо Ботев “, където приключва историческа паралелка. Той обаче вместо да продължи да следва пътя на историята, се насочва към актьорското майсторство и през 2012 година приключва НАТФИЗ „ Кр. Сарафов “ в класа на проф. Маргарита Младенова. От 2015 година пък е част от трупата на Младежкия спектакъл.
Сред функциите на Петко Венелинов в Младежкия са Боркин в „ Иванов “от А. П. Чехов, Шапкаря и Луис Карол в „ Алиса в страната на чудесата “ по Луис Карол. Също по този начин взе участие още в спектакли на Народния спектакъл „ Иван Вазов “.
За първи път обаче младата вяра ще изгрее на телевизионния екран. В „ Скъпи наследници “ Петко играе капризно градско момче от богата фамилия. Той се превъплъщава в ролята на сина на Койна Русева и отива в селото, където се развива главното деяние, с цел да се бори за наследството.
В сериала Петко ще застане един до друг с артисти като Цветана Манева, Филип Аврамов, Вальо Танев, Георги Кадурин, Дарин Ангелов и други.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР