Врачанин грабна наградата Най-нагло паркиране“, научи BulNews. В редакцията ни

...
Врачанин грабна наградата Най-нагло паркиране“, научи BulNews. В редакцията ни
Коментари Харесай

Връх на наглостта! Врачанин паркира върху тротоар в центъра на града, пешеходците го псуват /снимки/

Врачанин сграбчи премията „ Най-нагло паркиране “, научи BulNews. В редакцията ни бяха изпратени фотоси на следващия водач, спрял необразовано колата си в центъра на Враца.
На фотосите ясно се вижда по какъв начин лек автомобил „ Опел Зафира “ с врачански регистрационни номера е паркиран върху тротоар, което очевидно не е тормозило водача. Водачът може би е решил, че няма потребност да заплаща за „ Синя зона “, откакто има вид да затапи целия тротоар, или пък живее в блока и решил да се улесни оптимално, като спре допустимо най-близо до дома си. 
Снимките ясно демонстрират, че лекият автомобил пречи за естественото прекосяване на пешеходците, както и за майките с колички, които употребяват последните топли дни, с цел да разходят децата си. Повече от ясно е, че водачът не е помислил дали с постъпката си е предизвикал стеснение за вървящите пешком и без доста да се чуди е „ проснал “ возилото, както е било най-лесно за него.
На врачани им писна всекидневно да се преценяват с необразовани водачи, които очевидно са дали по някое агне, с цел да получат по този начин мечтаното удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство. Все отново локалните не стопират да таят очаквания, че такива наглеци ще бъдат глобявани и един път вечно тази мода във Враца ще отшуми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР