Впечатляващи съблекални показа отбор от Б Областна група - Център

...
Впечатляващи съблекални показа отбор от Б Областна група - Център
Коментари Харесай

Отбор от регионалните групи в Пловдив със съблекални като Втора лига

Впечатляващи съблекални сподели тим от " Б " Областна група - Център в Пловдив. Отборът на ФК " Брестовица " се завърна на своя стадион тази неделя след три години спиране.

Реновираните съблекални, които се приближават до равнище Втора лига, посрещнаха момчетата от отбора. Баните са напълно актуализирани - нови плочки, душове и бойлери. В самата част за преобличане към този момент има нови пейки, закачалки, дограма и ремонтирани като нови стени, излиза наяве от фейсбук страницата на клуба.





Най-впечатляващи са плазменият тв приемник, безжичният интернет -Wi-Fi и видеонаблюдението. Като тези придобивки са непознати на отбори от Трета лига.

Важно е да се регистрира, че стадионът на " Брестовица " не е част от спортните обекти, финансирани с евросредствата оставаха пусти, както беше съвременно преди години.







" Винарите ", както е прозвището на локалния тим, записаха тъждество 3:3 с " Тракиец " Калековец, като гостите изравниха в заключителните минути. Близо 300 души поддържаха домакините.

Този сезон съставът на " Брестовица " стартира тъй наречените подмладяване и респективно резултатите не са най-големият приоритет на тима.

Предстои от клуба да подхващат дейности и самата тревна настилка на стадиона.

 

Снимки: Футболен клуб " Брестовица "

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР