„Впечателни сме от това, че има промяна в позицията на

...
„Впечателни сме от това, че има промяна в позицията на
Коментари Харесай

Георги Гьоков, БСП за преговорите с ИТН: Много от приоритетите съвпадат, въпросът е кой си държи на обещанията

„ Впечателни сме от това, че има смяна в позицията на Има Такъв Народ и ще има диалози с всички партии. Ние ще приказваме по въпроси, свързани със обществената политика. Ще представим нашата стратегия, ще чуем тяхната и ще забележим къде съответстват и се разграничават. Ние държим извънредно доста на преизчисляването на пенсиите от 1 септември. Политиките за младите фамилии – данъчни облекчения, безвъзмездни детски градини, безвъзмездни медикаменти на децата до 14 години ".

Това съобщи Георги Гьоков, който взе участие в договарянията по обществените тематики с Има Такъв Народ от името на Българска социалистическа партия.

По думите му доста от целите на двете страни съответстват, само че различен е въпросът кой си държи на обещанията и кой – не. Той посочи, че това са предварителни диалози и има време до генералното решение. Депутатът от Българска социалистическа партия изрази мнение, че откакто останалите срещи за диалози по браншове минат, ще има една обобщаваща среща сред двете страни, в която всеки ще показа още веднъж нещата, от които не може да отстъпи. " Тогава ще излезем с изказване кое одобряваме и кое – не, и дали ще подкрепим или не ", добави той.

„ Нужни са взаимни отстъпки, само че доколко – ще решим в диалозите ни, както и в органите на Българска социалистическа партия. Националният съвет на Българска социалистическа партия също би трябвало да се произнесе”, сподели още Гьоков.

„ В интерес на Българите е да има държавно управление, тъй като трети избори ще дойдат допълнително на българския народ”, счита той.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР