Воюването не е нещо ново за мен – вече съм

...
Воюването не е нещо ново за мен – вече съм
Коментари Харесай

Руският депутат Милонов от фронта: “Воювах край Попасная като пълнач на гаубица”

„ Воюването не е нещо ново за мен – към този момент съм се сражавал в Донбас на 152-мм гаубица МСТА-Б. По време на боевете бойците от “Вагнер ” ме посветиха като артилерист, тъй че в този момент ще продължа да пазя Русия като част от противотанкова батарея “, сподели депутатът от Държавната дума Виталий Милонов, разяснявайки молбата си към Министерството на защитата да му позволи да взе участие публично в борбите.

Секретарят на Генералния съвет на " Единна Русия " Андрей Турчак съобщи в петък, че е получил от четирима членове на " Единна Русия " - депутати от Държавната дума - искане да ги изпрати в зоната за специфични интервенции като част от въоръжените сили на Руската федерация. Това са заместник-председателят на комисията по защита Дмитрий Саблин и заместник-председателят на комисията по икономическа политика Сергей Сокол, както и ръководителят на комисията по опазване на здравето на Държавната дума Дмитрий Хубезов, който изрази подготвеност да отиде в най-опасния бранш на на фронта, да работи като фелдшер и да “дърпа момчета от бойното поле ". Молбите на депутатите-доброволци ще бъдат прегледани от Министерството на защитата.

Четвъртият доброволец беше Виталий Милонов, заместник-председател на Комитета на Държавната дума за фамилията, дамите и децата. Той изясни решението си с желанието да бъде с " най-хубавата част от нашия народ ", която " разрушава злия зложелател с оръжие в ръце ". „ Ако в този момент не защитим нашата чест, независимост и достолепие, тогава Западът ще приготви за нашите деца ориста на техните прислужници, както Хитлер и неговият Европейски съюз - първо издание в миналото възнамеряваха “, сподели Милонов, представен от уеб страницата на “Единна Русия ”.

Депутатът акцентира, че в Украйна „ война на целия Запад се води против нас, нашето бъдеще, против нашите деца, тя придобива чертите на национална война “. Той също по този начин сподели, че към този момент е в Донбас, където се занимава с " филантропични и цивилен въпроси, взаимодейства с локалните поданици и управляващите ".

В изявление Виталий Милонов, заместник-председател на Комитета по въпросите на фамилията, дамите и децата на Държавната дума, описа за своя военен опит и за това по какъв начин би трябвало да бъдат осъдени съветските наборници, бягащи зад граница.

Виталий Валентинович, по какъв начин фамилията ви реагира на решението ви да служите на фронтовата линия?

Виталий Милонов: Близките реагираха напълно обикновено. Меко казано, не съм тук за първи път - в този момент съм бил в Горловка. От 2014 година непрекъснато пътувам до Донбас, от дълго време водя война като доброволец. От началото на спецоперацията май пристигам за десети път, изгубих броя.

Значи към този момент имате военен опит?

В. М.: Разбира се. Например, бях с бойците на ЧВК “Вагнер ”, когато те освободиха Попасная и редица други градове. „ Работил съм ” като част от противотанкова артилерийска батарея на оръдие МТ-12 „ Рапира “. Между другото, още по-рано минах през самобитно посвещение в артилеристи - също при вагнеровците, тогава бях пълнач на 152-мм гаубица МСТА-Б. Посвещението стана, откакто потвърдиха, че нашият залп е унищожил украинската реактивната система за залпов изстрел „ Град “.

Как виждате резултатите от спецоперацията?

В . М . : Оптималният резултат, несъмнено, ще бъде освобождението на Украйна от тази тайфа. Това е световна цел – за мен персонално и за цялата ни страна. А настоящите задания? Да продължим настъплението, да освободим нови територии, което се прави на нашия сектор от фронта.

ВЗГЛЯД: Колко ще помогне мобилизацията за това?

В. М.: Мобилизацията ще помогне да се разтоварят кадрови експерти, хора, които са способни и подготвени да донесат бойна изгода на страната, - да ги освободи от по-„ статични “ задания, за които ще има задоволително резервисти. Така че тези, които минават в нахлуване, да не се разсейват, да вземем за пример, като провеждат отбрана в тила. Това ще ни разреши да разпределим напъните си по-ефективно: експертите вървят напред, а поддържащите сили зад тях - на място.

ВЗГЛЯД: Как се отнасяте към руснаците, които са решили да избегнат мобилизацията и да заминат в чужбина?

В. М.: Има някои руснаци, които са паникьори, измежду тях постоянно ще царува суматоха. Какво да вършим с тях? Стоят на опашки на финландската граница, седят във “Внуково ”, плахо криейки лицата си в качулки. Такива хора би трябвало свободно да бъдат пуснати в чужбина, само че да бъдат помолени да оставят съветския си паспорт тук и по-късно, в случай че е допустимо, в никакъв случай да не се връщат.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР