Войната в Украйна в момента изглежда като дилема на затворника,

...
Войната в Украйна в момента изглежда като дилема на затворника,
Коментари Харесай

Международен анализатор: Без американска помощ за Украйна няма да има положително развитие

Войната в Украйна сега наподобява като " алтернатива на пандизчията ", което значи или спорът внезапно да деескалира или да ескалира. В случая с Авдеевка беше ход на съветската федерация, който тя реализира посредством напредването на големи човешки маси, от една страна, и психическото предимство на Русия. Така доцент Искрен Иванов – специалист по интернационална сигурност и ръководство на спорове и учител в Софийския университет, разяснява в ефира на PrimeTime войната в Украйна.

 
Считам, че ще има огромно нахлуване, истината е, че това са наказателни отряди, по-късно идват постоянните съветски войски, които по пътя си не оставят нищо. Голяма част от инфраструктурата в Украйна е унищожена.
Доц. Искрен Иванов

Ако след март има републиканци в Конгреса, които не престават да блокират помощта за Украйна, това значи, че има съветски последователи там, счита Иванов. 

 
Без американска помощ не считам, че ще има позитивно развиване за Украйна. Тя не може да удържи дълго без стратегическата помощ на Съединени американски щати. Там има политици, които приказват, че корупцията в Украйна не би трябвало да бъде подценявана. Има обаче различен състезател - Китай, който се подценява. Балансьорът е точно тази страна. 
По-скоро преизбиране на Тръмп за президент ще разедини НАТО. Той е непредвидим политик и ще следим една разединена Америка, уточни специалистът. 

Мирните договаряния е добре да бъдат сред Вашингтон и Москва, тъй като те са нуклеарни сили, добави той. 

Целия диалог във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР