Войната в Украйна - повече от 5200 души са били

...
Войната в Украйна - повече от 5200 души са били
Коментари Харесай

Реплики между Вашингтон и Москва заради Украйна, над 5000 души са евакуирани за денонощие

Войната в Украйна - повече от 5200 души са били евакуирани през филантропичните коридори в страната за последните 24 часа. По данни на украинските управляващи от началото на спора са починали и 12 публицисти.

Ракетният обстрел на Лвов беше обръщение за Байдън - това сподели кметът на града. Лвов се намира единствено на към 70 км от границата с Полша, където сега на офанзивите, при които починаха минимум петима души, беше американският президент.

Байдън назова съветския си сътрудник " касапин " и съобщи, че Путин не може да остане на власт. От Кремъл отвърнаха, че не Байдън може да споделя кой да бъде на власт и че съветският президент се избира от руснаците. В следващото си среднощно послание Володимир Зеленски настоя за още оръжия за Украйна и попита дали Западът се опасява от Москва.

" Каква е цената на нашата сигурност? Тя е доста характерна - това са самолети за Украйна. Танкове за нашата страна. Системи за Противовъздушна отбрана. С това разполагат сътрудниците ни и то седи в хранилища и събира прахуляк. В последна сметка, всичко това е на единствено за свободата на Украйна, само че и за свободата на Европа. Само 1% от всички самолети на НАТО и 1% от всички танкове на НАТО - 1%! Не сме желали и не желаеме повече. А към този момент чакаме 31 дни. И по този начин, кой ръководи евроатлантическата общественост? Дали към момента не е Москва, поради заканите, които насочва ", попита Зеленски.



Дрейфуващи украински морски мини, плаващи по крайбрежието на Черно море, ще продължат да съставляват опасност за страните от района - това сподели ръководителят на Националния център за ръководство на защитата на Русия. Според него заплахата се ще се усили в случай че метеорологичните условия се влошат.

Прогнозите са, че мините ще доближат Румъния за четири дни, а България за 10. Според Москва 67 задгранични кораба остават блокирани в украинските пристанища. Междувременно в десетки градове по света се провддиха шествия в пдокрепа на Украйна и против дейностите на Украйна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР